fredag, april 14, 2023

Dagbok 2023: 14.mars


 Klokka er no16.45. Temperaturen ute er + 17 grader og eg kom nettopp att frå ein tur på Vernet. Det er ein nydeleg dag her i dag, nesten som sommar.

Eg var ute tidleg på føremiddagen, då klipte vi litt av hekken vår, Marit U og eg. Eg vart ferdig med fredagsvasken til Einar kom innom ein tur etter klokka 12.Vi drakk kaffi og åt litt. Han hadde to saker han skulle skrive om, ei i Ørsta og ei i Volda.Så kom han hit i pausen

Resten av dagen har eg ikkje gjort noko særleg, berre prøvd å komme i land med sudokuen som er i dagens Møre Nytt.

Det gjorde godt med ein liten mosjonsrunde.

Her heime gleder eg meg over dei fine vårblomstrane, godt for dei også at dei ikkje blir øydelagde av regn og anna dårleg ver. Eg har ingen planar for helga, men finn vel på noko.

Eg har slått opp og funne namnet på desse blomstrane, men hugsar det aldri heilt sikket. Det kan vere russeblåstjerne , eller Sibir.... Eg har aldri kjøpt eller planta løkane, så dei kjem vel frå ein annan hage. Plenen opp mot vegen brukar å vere heilt blå, og no har mange lurt seg ned i beddet også.

 Her er det scilla og blåstjerner i god blanding.Ser ut som der kjem tulipanar også. Løvetennene er ikkje komne så langt, men eg får nok snart nok å gjere med å ta dei opp med røtene.

Sidan det er fredag vil eg ønske alle ei god helg. Håper det fine veret varer.





Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...