mandag, mars 06, 2023

Dagbok 2023: 6.mars


Klokka er no 16.45, det er minus 1 grad C og lettskya.
 I dag vakna eg opp til ein strålande morgon, rett nok var det mykje snø, men sola skein i alle fall, det var i grunnen slik vi planr ha det i februar-sol og snø. Ja, det hadde kome mykje snø sidan sist eg såg ut glaset, så det vart ein kjempejobb å ta tunet i dag. Eg sette meg til å strikke litt før eg skulle gå å moke. Då høyrer eg motordur på tunet og der går naboen og fresar heile tunet mitt. Det var berre fantastisk Men for å gjere litt sjølv også tok eg trappa og litt rundt om kring før eg gjekk på altanen og tok nokre spadetak der også.

Marit ville ut ein tur i dag, så eg gjekk i lag med henne ut gata og inn att. Der trefte vi naboar som var ute og gjekk. Men vi såg at det mørkna til i vest, sola var ikkje framme lenger og det kom aldri så lite snø, men no har det klårna opp att-heilt klårt er det ikkje.

Eg støvsuga og tørka støv i stova i dag, og så laga eg meg nokre små pannekaker til middag. Etter middagen sette eg meg til med spanskleksa, og det har eg halde på med ei god stund. Eg var vekke ein onsdag etter fallet, så eg har litt å ta igjen.

Men no skal eg snart sette meg til å strikke, trur eg. Sjølv om det er nydeleg ver er det ikkje slik vi vil ha det i mars, for då vil i alle fall eg ha VÅR-.

I morgon skal eg på trening, så eg håper ikkje at det kjem snø komande natt.

Bilda tok eg på føremiddagen i dag


Ingen kommentarer:

Dagbok 20 24: 19.mai Pinsedag

 Klokka er no19.15, temperaturen ute er +12 grader, det er litt vind og fin sol. Eg kom akkurat heim frå ein tur på Vernet, og det var frisk...