onsdag, februar 15, 2023

Dagbok 2023: 15.februar

Klokka er no16.12, og temperaturen ute er +11,5 grader C, heilt utruleg at det kan vere slik i februar, men vi får nyte det så lenge det varer. Vi kan enno få skikkeleg vintervêr .
 Eg var relativt tidleg oppe i dag, så eg fekk både sjå serien min og øvd på leksa før eg køyrde nedover. Eg stakk innom KIWI og kjøpte ein potteplante til Eli som har fødselsdag i dag. I dag fekk vi enda ein ny elev i gruppa vår, eg kjenner henne frå før, og ho har også vore borte i spansk før.

Eg køyrde beine vegen heim i dag, for eg ville gå tur på Vernet. Då eg gjekk utover gata kom Marit U springande etter og så gjekk vi i lag, dvs. ho gjekk ikkje heile runden, for ho hadde noko å gjere heime. Der var ikkje så mange i dag som i går, men der var no kjentfolk i dag også.

Då eg kom heim vart eg ståande å snakke ei stund med naboen, ho var ute og raka plen!

Eg laga ikkje middag i dag, åt resten av det eg hadde i går, og så var det kaffi og kjeks etterpå. 

Eg har felt av ein hæl,og meir har eg ikkje gjort i dag. Eg hadde tenkt å sjå vidare på ein serie som eg såg to episodar av i går, men eg fann den ikkje att. Og så hugsa eg ikkje namnet. Men det var om tre damer som vart enker fordi dei sprengde båten med mennene i lufta, og tok pengane deira. Det var no ikkje så pent gjort, men det var litt "morsomt". Kanskje nokon veit kva serien heiter, den var på NRK-ikkje på Netflix.

No kjem sola inn vinduet til meg før ho går ned, og eg får dårleg samvit for at eg ikkje har pussa vindua. I dag har eg tatt heilt fri, men no skal eg ta meg av nokre klede som heng til tørk.

I morgon er det trening igjen, men så har eg mange "fridagar"

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...