tirsdag, februar 14, 2023

Dagbok 2023: 14.februat. Valentinsdag.


Klokka er no 15.53, temperaturen på trappa mi er +6 grader, og det er sol frå nesten skyfri himmel. Sola varmar godt opp i stova i dag. Det har vore ein aktiv dag, så langt. Eg vakna grytidleg, men greidde å ligge i ro til klokka var 7. Frå 10-11 var vi på trening, etterpå hadde vi ærend på ALTI og så handla vi mat på KIWI.

Då eg hadde fått på plass det eg hadde kjøpt, gjekk eg beine vegen opp på Vernet. Der var det folksomt i dag, eg trefte mellom anna to som eg går i lag med på SPANSK, og dei som eg kjende og prata med, hadde andre kjende som eg vart kjend med i dag. Eg er ikkje sikker, men eg trur dei visste kven eg var i alle fall. 

Det var veldig sosialt å gå tur i dag og eg drygde turen ut men å sitte på benkane og "sole" meg. Veret i dag minner om tida rundt påske i fjor, men då var her is på tunet her. No har vi altså sol heile dagen, og det er nesten for godt til  vere sant. Men det er ikkje godt å vite kor lenge det varer, så vi får nyte det.

Då eg kom heim, laga eg meg grønsakmiddag, og det er noko av det beste eg veit. Og så er det sunt.

I morgon er det spansk kl.11-13, og eg håper eg kan gå på Vernet då også, for å helse på folk og hundane deira. Eg trur mange går der forå vere sosiale. For oss som bur åleine, og vi er mange, er det veldig kjekt å komme i lag med "folk", heilt uforplikta.

                               For moro skuld tek eg bilde rett mot sola
No må eg legge meg opp eit nytt spøt, som eg kan jobbe med mens eg puggar spansk og/eller ser på TV. Det blir vel eit par lestar igjen?


 

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...