søndag, februar 05, 2023

Dagbok 2023: 5-februar


 Klokka er no 16.42, temperaturen ute er + 2grader, men på skjermen min står det "temperaturfall"- for eit par munutt sidan, stod det "temperaturen stiger"-så eg går ut frå at det er litt uroleg på verfronten.

I dag stod eg ikkje opp før klokka 10, men eg la meg seint i går. Etter frokost prøvde eg å få skikk på strikketøyet mitt, lestar av tynt garn. Det enda med at eg rekte opp halve brotet og så kunne eg ta det derifrå. Det går vel bra til slutt. Då klokka gjekk mot 13 tok eg på meg piggsko, og i dag vart det ein runde på vernet. Der var is og snø, men med piggsko går det bra. Det blir litt tyngre å gå, men så går ein veldig trygt. Det var ei venninne som fekk meg til å kjøpe dei i fjor, ho bestilte dei på nettet, men dei hadde på butikkar her også. Før hadde eg lause broddar, men då måtte eg heile tida passe på at dei ikkje datt av.

Eg var ute og gjekk i vel ein time, og då eg kom heim laga eg middag. Eg laga grønsaksuppe med svenske kjøttbullar, og til dessert fekk eg svenske kirsebær på glas  med krem og krumkake til.

I går kveld sat eg og såg og høyrde Grand Prix, det gjer eg no kvart år. Men eg har slutta å meine så mykje om det, for ingen ting er slik som før, der heller. Og der er som regel ikkje heilt etter min smak.

No på ettermiddagen har eg sett konserten til Demenskoret for tredje gong. Eg synest det er rørande, Men så kan eg ikkje unngå å tenkje at viss/når eg blir dement kan eg ikkje synge ein gong.

Komande veke skal eg på trening tysdag, men ikkje torsdag, men så skal vi starte opp att med spansk på onsdag. Så no får eg litt å bryne meg på.

Det er eit guffent ver, men eg har ved og fyrer i omnen og har det bra.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...