mandag, februar 27, 2023

Dagbok 2023; 27.februar


 Klokka er no 17.00, temperaturen ute er + 5 grader og det ser ut til at skyene forsvinn og himmelen kjem fram. Før i dag har det regna litt, og det er våt snø nesten overalt. 

Sist natt sov eg ikkje så godt, det begynte å stikke inne i vestre foten slik det gjorde i den høgre før eg fekk helvetesild, men eg har ikkje kjent noko etter at eg stod opp. Så eg håper venstrefoten går klar.

I dag før middag tok eg ut oska frå omnen og støvsuga på stova og gangen; eg er ikkje så god i ryggen, så det tek si tid.. Eg vaska håret i dag for første gong etter "fallet."   Såra gror fint no, så det er berre eit tidsspørsel kva tid skurvene på såra dett av .         

Då klokka var 14 gjekk eg opp til Marit og vi sat og prata eit par timar. Vi hadde ikkje vore i lag på eit par dagar så det var mykje å berette om.

Eg åt det som var att av middagen frå i går før eg tok ein tur på Vernet. I går var eg ikkje ute og gjekk, og laurdag gjekk eg berre på vegane. Eg hadde ikkje regna med at der var såpass mykje snø og slaps, eg vart vår på føtene , men det gjer no ingen ting når eg går i ull-lestar.

Eg hadde tenkt meg på ALTI i dag, men det vart utsett til i morgon, for då har både Marit og eg ærend på apoteket. Men først skal vi på trening.Det er slutt på ferien vår også.


                                             Det lysnar i vest

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...