tirsdag, februar 28, 2023

Dagbok 2023:28.februar


Klokka er !8-00, temperaturen ute er+4 grader og no er det opplett. Før i dag har vi hatt regn. 

Eg hadde ikkje tenkt å lage noko oppstand over det øydelagde ansiktet mitt i dag då vi kom på trening. Eg hadde kamuflert litt med å ha håret fram i panna, men Ingvil såg det med ein gong, Og så måtte eg ut med heile historia - enda ein gong. Det gjekk bra på treninga og eg er elles i god form. 

Etter treninga var vi ein tur på ALTI der eg mellom anna kjøpte ein krem som eg skal bruke til kamuflasje når skurvene dett av. 

Då vi kom heim gjekk eg ein tur på Vernet, mens eg hadde ytterkleda på. Men då var det nokså mykje regn. Til middag i dag vart det grønsaksalat med Apetinaost, det er ein av dei 80favorittane mine i matvegen. Etter middag fyrte eg i omnen , sette på TV og strikka,, Telefonen min ringde og eg svarte utan å sjå på nummeret. Det var ei dame som snakka ørstlandsdialekt, og eg kjende henne ikkje , så eg slo av. Litt etter slo eg på telefonen igjen, og då var det Bodil sitt nummer som kom opp. Derfor ringde eg til henne. Det var ikkje ho som hadde ringt til meg, men vi fekk oss ein hyggeleg prat.

Så skulle eg skrive blogg, men kom meg ikkje inn på min eigen blogg kor eg bala. Eg var no ikkje heilt sikker på passordet heller, for det har blitt endra mange gonger og boka der eg har alle passorda mine finn eg ikkje att. Då sette eg meg inn att i stova og strikka og tenkte litt. Så gjekk eg inn att til PC-en og alt var i orden. Snøen er neste borte igjen, og det er vårleg ute. Snart er det mars, og skulle det bli meir vinter då så har vi sol i alle fall. 

I morgon skal eg på spanskkurs,  eg veit ikkje kva vi har i lekse,men eg kan no lese eit par sider i boka.Eli er sikkert ikkje så streng med meg når ho veit kva eg har vore gjennom.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...