lørdag, februar 25, 2023

Dagbok 2023: 25.februar


 Klokka er no17.40, temperaturen ute er + 1grad og det er overskya , men opplett.

Eg var nettopp ute og gjekk ein liten tur på vegane på Vallabøen, ville ikkje gå på Vernet i dag for eg rekna med at der var snø og slaps: eg trefte ei som eg snakka med, men ho skulle på Vernet.. Eg fekk melding frå Rarnhild mens eg var ute og gjekk, så eg ringde henne då eg kom heim.

På føremiddagen var eg ute og moka tunet med mokebrettet, det klarer eg for ryggen, men ikkje å moke med spade. Eg fekk det no bra til på tunet, men så kom plogen og skrapa alt som var på vegen ned mot tunet, så då vart det stengt. Forresten så begynte det å snøve igjen.

Eg har vore litt husmor i dag, eg har bytta på senga og vaska klede. Når eg vaskar sengetøy brukar eg tørketrommelen, elles ikkje. Eg har ei maskin gåande no også, det er ikkje alt som kan vaskast i lag.

Elles har eg fyrt i omnen, strikka og sett TV, som vanleg. Men i dag var det nesten berre sport å sjå, og det er eg ikkje så interessert i. Eg åt ein grønnsaksalat til middag i 14 tida, men no svelt eg igjen. 

Ho som eg gjekk tur i lag med hadde vore på pensjonistmøtet, så eg fekk no vite at styret held fram omlag som før, med Eli som leiar. Det går sikkert bra.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...