onsdag, februar 22, 2023

Dagbok 2023: 22.februar



 
Klokka er no 18.00,temperaturen ute er +3  grader og det regnar.Regn/snø står det på datamaskina 
Eg kom nettopp att frå ein tur på Vernet. Eg gjekk heimanfrå då det begynte å mørkne litt, for eg ville helst vere der åleine. Men jammen var der andre også som trossa regn og mørke.
Denne dagen vart ikkje slik som planlagt, eigentleg skulle eg har vore både på spansk-kurs og pensjonistmøte, men i dag skofta eg alt.
Eg har ein uvane med at eg ofte set inn bilde på FB på den sida som alle kan sjå, i staden for på vår hemmelige familieside. I går hadde eg sett eit bilde av det øydelagde ansiktet mitt på den sida som alle ser. Det var ikkje meininga.Så eg tok det vekk. 
I dag tok eg nytt bilde, og då rota eg det også til. Dermed har heile verda fått med seg at eg har tryna-bokstavleg talt. Så eg har fått både meldingar og telefonar frå folk som lurer på kva som har hendt. Det var no ikkje meininga mi, men på same tid er det godt å sjå at folk bryr seg-
Eg var litt spent på om eg fekk sove i natt, men eg sov som ein stein til klokka var 7 då stod eg opp og tok ut av oppvaskmaskina. Eg slo den av før eg sovna i går kveld.
Eg har ikkje strikka så mykje i dag, eller sett så mykje TV. Marit kom ned og var her ei stund, og etterpå laga eg god middag til meg sjølv og eg trur eg har nok til i morgon også.
Ansiktet mitt ser ikkje ut, men eg håper det blir sånn litt betre etter kvart. Og så får eg hjelpe til med sminke når så langt kjem.Eg får konsultere Ingeborg.

I dag fyller Audun, den nest eldste av barnebarna mine, 33 år. Eg hugsar godt den dagen han vart fødd, då silregna det også. Eg hadde Einar her, og vi var til Vik og skulle kjøpe gåve til veslebroren. Ein lite bamse vart kjøpt. Eg hadde Einar i sportsvogn med regnjakke størrelse 12 år, det var det eg hadde her. Men det regna så fælt at vi tok drosje heim. Og det var litt stas.
Audun bur i Oslo no og jobbar for RØDE KORS (Han er jurist)
Gratulerer med dagen, Audun!


Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...