torsdag, februar 23, 2023

Dagbok 2023: 23.februar


                            På kvilebenken, med ansiktet mot "sola"


Klokka er no17.52, temperaturen ute er +1 grad C, og det regnar stort sett; det er ikkje heilt lyst heller. Det hadde kome litt ny snø sist natt, men den vart fort vekke.

I går kveld la eg meg på venstresida, den som er minst skada,  eg sov godt i natt og vakna i samme stilling i dag. Det er sjeldan eg ligg så roleg om natta. Det første eg gjorde var å gå på badet og sjå om ansiktet hadde blitt betre. Det hadde det ikkje, det var heller meir raude flekkar enn før. Men heller ikkje i dag var det særleg vondt.

Eg hadde avtalt med Marit at vi skulle handle på KIWI idag, så eg måtte prøve å stelle meg slik at eg kunne gå ut blant folk. Eg prøvde å dekke over med litt make up og det blei faktisk klitt betre. Og så let eg berre håret henge litt laust fram i ansiktet. Vi kom oss på butikken og eg trur ikkje nokon la merke til meg.

Då vi kom heim att, ville eg gå tur på Vernet mens eg enno hadde ytterklede og sko på meg. Eg gjekk veldig lett i dag, i dei nyaste støvlettane, der var ikkje mykje snø og is i dag. Eg trefte ei dame som eg snakka med , eg veit ikkje kven ho var, men eg trur ho kjende meg. Eg måtte no fotelle om det store fallet, og ho fortalde om ein gong ho braut foten. Sånn er det no berre. På Vernet kjenner alle alle. Eg møtte nokon som eg kjende godt og dei fekk også høyre om skaden, og på heimvegen fekk eg fortalt det til ein av naboane også.

Elles har eg vore åleine heime resten av dagen. Middag hadde eg att frå i gå, og eg har mat til meg sjølv i morgon også.

Eg har fyrt godt i omnen i dag, og så har eg sete og strikka og sett/høyrt på TV.

Eg er så spent på det nye styret i pensjonistlaget, men det kjem vel i MøreNytt, og den avisa kjem på nettet kl.22 i kveld. Då kjem der vel ein ny vanskeleg sudoku igjen. Eg veit at eg kjem i mål til slutt, men eg brukar kanskje mange timar. Eg har vore bra lat denne veka, men så har eg no hatt vinterferie eg også.

No skal eg strikke ferdig ein lest , så då er første paret av dei tynne lestane til Solveig i boks;eg skal berre felle av no. Og så blir det ein ny lest, eg varierer pinnar og garn så blir det litt meir spennande.

I morgon blir det fredagsvask og rydding i heimen, det har vore litt sløvt denne veka.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...