søndag, februar 12, 2023

Dagbok 2023: 12. februar. Morsdag


 Klokka er no 17.50, termometeret på trappa viser + 7 grader C, på PC-en står det + 9. Og i dag har det regna  alvorleg mykje. Eg bestemte meg tidleg i dag at eg skulle gå tur på Vernet, men eg vart litt forsinka sidan eg skulle felle av ein lest først. Fekk litt trøbbel med fellinga, så det tok lengre tid enn planlagt. Det regna ute, men eg var optimist og tok på meg den gamle boblejakka med hette på. Det var så lett å gå i dag at det vart ei lyst, etter kvart forstod eg at det var fordi eg ikkje gjekk  med piggsko. Der var litt is i dag også oppe på Vernet, men det gjekk and å gå utanom isen så det gjekk bra.

Det var ikkje mange som var på Vernet i dag, og det var lett å forstå. Då eg kom heim vart eg klar over kor mykje det hadde regna, for eg måtte skifte alt eg hadde på meg fordi eg var våt til skinnet. Så våt er det lenge sidan eg har vore.

Men når ein kjem heim til seg sjølv og kan kle seg om, gjer det ingen ting. Etter kvart fekk eg eld i omnen og her vart varmt og godt. Middagsmat hadde eg att frå i går. Marit ville komme ned i 15.30 -tida og det gjorde ho, så no har eg fått høyre om turen til Nordfjord. Menyen var is+ krumkaker, som vanleg.

Eg er no ferdig med to par lestar til Margrete,  eg trur der kan vere garn til eitt par til, men først må eg strikke ein make til ein lest eg har liggande fordi eg  mangla garn. No fekk eg garn frå Solveig i går, så då har eg noko å henge fingrane i i kveld. Innimellom må eg øve litt på spansk-leksa, så eg har boka innan rekkevidde. Eg er sjokkert over kor dårleg eg er blitt til å lære utanboks, eg som lærte så fort før. Men slik er det berre.


Eg er fullt klar over at det er morsdag i dag, men døtrene mine og eg skal "feire" neste helg, for det passa ikkje for alle i dag. Så har vi noko å sjå fram til.


Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...