tirsdag, november 15, 2022

Dagbok 2022: 15. november


Klokka er no 15.50, temperaturen ute er + 13 grader C, det er lettskya og før i dag hadde vi sol innimellom - somme tider var den bak fjella-det har vore ein nydeleg dag, og det var ingenting som sette oss i julestemning. Heldigvis. No har Marit og eg gått ut og inn Starevegen, ho har fått seg rullator og då er det betre å gå, skulle sikkert hatt ein eg også.

I dag hadde eg så smått tenkt meg på trening, men eg vakna grytidleg og var låk i høgrefoten. Eg trur ikkje det hadde så mykje med helvetesilden å gjere, det minte meir om problema eg hadde med venstrefoten heile sommarhalvåret, og det meinte både legen og fysioterapeuten kom frå ryggen. Og det trur eg også. Det vart altså ikkje trening i dag, men eg prøvde å gjere litt her heime. Det eg fekk gjort var å pusse stoveglasa på innsida og så støvsuge teppegolva etterpå. Og det tok si tid!!!

Eg vart fort og ofte låk i ryggen og måtte kvile både når eg pussa vindu og når eg støvsuga. Men eg kom på at eg kunne bruke kvilepausane på spanskleksa.

Det vart med andre ord ikkje så mykje gjort i dag, men slik vart det berre. Eg kokte risgraut til middag og med det same eg var ferdig å ete gjekk vi tur, Marit og eg, Det er berre så nydeleg ute, finaste veret vi har hatt på lenge, og så er det ikkje kaldt ein gong.

Eg tok meg ein tur rundt huset då vi kom heim og tok nokre bilde. Såpass vi kan minnast denne dagen når snøen og kulden kjem.






Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...