søndag, oktober 09, 2022

Dagbok 2022: 9-oktober


 Klokka er no17.15, temperaturen ute er + 14 grader og akkurat no er det opplett, litt vind og nesten sol. Det har ikkje regna i dag, så vidt eg veit, men eg veit no ikkje alt. Eg har vore oppe hos Marit sidan middag, men blir heime resten av dagen/kvelden ,trur eg.

I dag før middag høyrde eg på lydboka mi ei stund, så kveikte eg i omnen og sat på stova og såg TV og strikka ei stund, før eg gjekk ein rask tur på Vernet.  Der bles det godt- eg elskar vind, når den ikkje er altfor sterk.

Då eg kom heim laga eg yndlingsretten min til middag, no veit snart heile verda at det er krydderspekesild frå "Fiskemannen" med poteter  og anna tilbehør. Etter at eg hadde ete meg godt mett gjekk eg opp til Marit og fekk kaffi og is.

I morgon skal vi to på drosjetur til Ulsteinvik og Øre-nese-hals-klinikken der. Eg må med skam melde at eg ikkje er så flink å bruke høyre-apparata mine. Vi skal ikkje reise så veldig tidleg at vi må stå opp i gryotta. Vi får Taxi frå dør til dør. Så det er ikkje så verst å vere gammal og ha frikort.

No har eg lagt i hop ein klesvask og sett på ein ny. I morgon kjem vel takmannen att, så då er det han som brukar stikkontakten. Eg er så glad for at han er ferdig på taket, for eg var så redd at han skulle dette ned. Men han har ikkje fått ned alle stillasa enno. Så skal han skifte bordkledning på resten av aust-veggen og sette inn ny kjellardør. Får håpe det ikkje kjem snø før har er ferdig.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 15.april

Alt av bilde som eg hadde på PC en er borte vekk, men eg er ikkje heil hjelpelaus, for bildet av blomstane frå i fjor låg ein annan stad på ...