lørdag, oktober 08, 2022

Dagbok 2022: 8.oktober


 Klokka er no 19.30, temperaturen ute er+ 6 grader C og det har regna i dag også.

Det gjekk ei stund i dag før middag før eg kom i gang med noko. Visste verken kva eg måtte eller kva eg ville.  Så bestemte eg meg brått: eg måtte ha noko garn så eg fekk eit strikketøy å halde i mens eg ser TV etc.

 Eg fekk på meg klede i ein fart då eg først hadde bestemt meg. Eg var ein tur på ALTI og kjøpe garn -og så nokre wienerbrød som vi skulle ha til kaffien når Solveig kom.

Handla litt  matvarer på KIWI på heimvegen. Etter at eg hadde bore varene i hus, tok eg ein tur på Vernet, det var litt regn og litt vind, men ikkje verre enn ein godt kunne vere ute. Det er bra med litt mosjon og frisk luft uansett. I morgon må eg prøve å komme meg ut litt tidlegare på dag og ta ein lengre tur. No driv eg ikkje med hagearbeid, så eg må ha annan mosjon.

Så laga eg i stand til Solveig skulle komme til kaffi. Mes eg venta på henne såg eg litt meir av fimen som eg begynte på i går; "Mitt Afrika". Eg såg filmen på kino for mange år sidan, men eg hugsar ingen ting, så det er kjekt å få sjå den att. No har Solveig og eg prata oss tomme for ei stund. Ho og Øystein skal på ein liten Sverige -tur i haustferien. Eg blir heime, men ventar at nokre i familien kjem på besøk.

 
   Det rann friskt i alle elvar og bekkar i dag-ikkje vassmangel her,nei.Eg tenkjer på at vi har det godt som har nok vatn. I dag morgon var det snø på Saudehornet.Vinteren nærmar seg !



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...