fredag, oktober 28, 2022

Dagbok 2922: 28.oktober

Klokka er no 20.10, temperaturen ute er + 14 grader og det regnar.

Dette har vore ein spesiell dag, og eg veit ikkje om eg heilt har fatta alt enno- for i dag følgde vi bror min til grava på Eid. Etter eit sjukehusopphald på Haukeland måtte han gi tapt for kreften. Det var veldig trist og eg såg ikkje akkurat fram til denne dagen. Men det vart på mange måtar ein fin dag, mange møtte fram, mykje slekt ,men også andre som kjende han. Grava si fekk han på gamle Myroldhaugen, tett ved grava til foreldrene våre.

Der var mykje fine blomster-kransar og bukettar. Det var ei fin stund i kyrkje. Dei hadde ei "medbrakt" songarinne, ho var bestemor til eitt av oldebarna til Bodil og Svein. Ho song mange fine songar i kyrkja og på minnestunda.

På Eid er dei så heldige at dei har huset "Kyrkjetun" der det er vanleg å ha minnestunder. Der er fint og kosleg, varmt og godt, og vi var mange som møttest der. Bodil og Svein har stor familie, tre barn, 11 barnebarn(Vaksne) og to oldebarn og alle var der, fleire med ektemake i tillegg. Eg hadde med mine tre godt vasne barn, men berre to barnebarn-dei andre er langt borte. Og så var kusina mi(Og Svein si) der, ho er litt eldre enn eg, men var sporty nok til å ta nattbussen frå Skedsmokorset. For meg var det stort å få sjå att alle desse eg kjende betre før, då dei var heimebuande  og eg trefte dei oftare. Eg trur at vi alle var glade for å vere i lag sjølv om det var ei trist hending som var grunnlaget.

Rasmus køyrde Solveig sin bil med oss tre. Margrete og Erlend kom i Margrete sin.

Då vi kom heim låg der ein nydeleg rosebukett på trappa frå Rolf, broren til Nils, og MImi. Tusen takk!

Eg har vore litt friskare i dag så det gjekk heilt fint å vere med,

 



 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...