lørdag, oktober 29, 2022

Dagbok 2022; 29.oktober


 Klokka er no16.50, temperaturen t er +10 grader og det har regna meir og mindre i heile dag. Men Rasmus og eg har hatt det relativt travelt heile dagen, særleg han. Det er mykje han vil hjelpe meg med før har fer att i morgon, men vi har no tid til litt mat og kaffi innimellom. Akkurat no driv han og skifter hjul på bilen min, mens tørketrommelen jobbar i kjellaren.

I natt sov eg heilt til klokka 6 i dag morgon, men då var eg så låk som aldri før. REg gjekk beint ut på kjøkkenet og tok Paracet.

Vi tok ein tur på ALTI på føremiddagen, eg kjøpte ikkje mykje men sikra meg medisin. Mat handla vi på Spar for vi skulle ha den gode spekesilda til middag. Men dei hadde ikkje den som eg likar best, den som er krydra, Men kjøpte bra rikeleg med vanlig. På heimvegen køyrde vi bortom gravplassen og sette nye batteri i lykta på grava.

Mens Rasmus fyllte bilen sin med material, laga eg middag, han laga også til for tørketrommelen i kjellaren og vi fekk sette i gang klesvasker før middag. 

Det var så kjekt å ha ein ekte spekesild-entusiast å ete i lag med, Vi hadde sild og poteter, kålstuing og stappe av gulrot og rabbe, rødbetar og tyttebærsylte. Det kjem til å gå hardt utoer bruslageret, så vi tru at ein av oss må fare på KIWI for å kjøpe kaffi og brus.

Det har vore veldig kjekt å ha Rasmus her, ikkje berre for alt han ordnar med, men berre for å ha han her.Det er så mykje eg ikkje greier sjølv, men so,m han ordnar i ein fart. Eg trur han får med seg all materialen, og då får eg betre plass i garasjen.

Bildet av grava til Svein fekk eg av Bodil i dag, eg synest dei hadde stelt der fint til.Det vart ein goddag i går, sjølv om det var trist, men godt å føle at vi er mange som bryr oss om kvarandre.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...