torsdag, oktober 27, 2022

Dagbok 2022: 27.oktober

 


Klokka er no 21.20, temperaturen ute på trappa er + 14 grader C, asfalten på gata var tørr no, men det har  regna i løpet av dagen. Eg har ikkje vore ute anna enn for å hente litt ved.

Eg er ikkje det minste betre av plagene mine, snarare tvert om, men eg må no prøve å komme meg i gravferda i morgon- eg kan ikkje tenke meg å la det vere.  Dei nærmaste i slekta veit no at eg ikkje er bra, men eg synest det er litt trasig å vise seg for eidarane slik, viss nokon skulle kjenne meg att. .

I dag har eg stort sett berre surra rundt, men eg laga ei porsjon med fårikål som Rasmus og eg åt då han kom i halv 5 tida. Han hadde køyrt Gudbransdalen i dag, eg trudde at han skulle komme over Sogn.

Elles har eg no gått her og surra det meste av dagen, i håpet om å bli betre etter kvart. Men det var kjekt då Rasmus kom så eg fekk nokon å prate med. Rasmus var ikkje heilt fri i dag, så han rigga seg til på datarommet mitt og dreiv undervisning i to økter, men no er han ferdig.

Eg tenker stort sett berre på morgondagen, det blir på mange måtar ein tung dag, men det letnar vel etter kvart.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...