onsdag, oktober 26, 2022

Dagbok 2022: 26.oktober- Rasmus fyller 58 år i dag,

Klokka er no 17.43,temperaturen på trappa er +10 grader C. I dag morgon då eg stod opp var det litt regn og asfalten var våt. Etter ei stund kom sola fram, og det vart skikkeleg fint. Men eg kom meg ikkje ut då. Det går mykje i medisinering for tida. Om eg ikkje har farlege sjukdommar så må eg i alle fall ta tablettar og halde orden på kor mange eg skal ta til ei kvar tid. Tablettane som eg tek mot hevetesild tek ikkje bort smertene, men dei skal gjere meg frisk igjen. Om det ikkje er ein farleg sjukdom, så er det mykje smerte som følgjer med, ikkje berre i det området som ein ser utslett, men vidare utover er huda sår. 
Eg brukar Paracet til smertelindring det er ein god og ufarleg medisin, men eg vil ikkje ta for mykje, så eg rasjonerer litt. Eg tok 2 før eg la meg i går kveld, men midt på natta vakna eg og verkte så mykje at eg måtte ta ein dose til,og då sov eg til morgonen. For ikkje å ta for mykje venta eg med å ta heilt til Marit og eg skulle nedover og då var klokka 14. Ergo hadde eg det nokså vondt på føremiddagen, men eg fekk no gjort LITT. Eg er ikkje noko redd for sjukdommen min, det er berre det at den kom så "ubeleilig".Tankane mine går tilbake til tida då eg var "medisinansvarleg" her heime då Nils var sjuk.
Marit skulle vere med meg og kjøpe ei ny vinterjakke. Vi for på Aandahls og prøvde dei nye jakkene dei hadde. Eg prøvde ei, og nr.2 kjøpte eg. Marit kjøpte også ei- Så for vi bort til SPAR og handla mat, eg må no ha litt meir i huset når Rasmus kjem. EG hadde nesten ikkje ete noko i dag, så eg kjøpte ein pizza på billegsal og åt opp ca halva. (Den var veldig tynn") No skal eg slappe av med litt kaffi trur eg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...