onsdag, oktober 19, 2022

Dagbok 2022:19.oktober


 Klokka er no16.20, temperaturen ute er+ 10 grader og sola skin. I dag har ehg vore på spanskkurs, så kom eg heim og sat oppe med Marit ei stund. No har Brubakk gjort ferdig jobben sin, og så har eg så vidt begynt å rydde i garasjen, noko skal brennast og noko skal på Vør, men her er mykje god material til overs om nokon skulle ha bruk for noko. Eg fekk med med Gudmund til å sjå på herlegheita, og med han fekk eg eit tips. Ein kar lenger ute i gata manglar takstige, så det kan eg hjelpe han med. Den gamle takstigen min er fullt brukbar. Det første eg gjer no er å rfå tømt golvet i garasjen slik at eg får inn bilen. Der er mange små treklossar som brenn veldig godt i omnen. Det kan hende at nokon i familien treng trefjøler, så då kan de hente her. At det vart så mykje til over kjem av at han ikkje ville skøyte, og det synest eg er bra, Eg er veldig nøgd med jobben han har gjort. Rekninga får eg i posten med tid og stunder. Det skal bli  godt å få bilen i hus og eit ryddig tun.

I morgon skal eg ned på kulturhuset og få vaksine mot influensa og mot Covid. Marit var der i dag. Dei vaksinerer etter alfabetet, og T kjem etter G , derfor var vi ikkje ilag i dag. No må eg ut att i garasjen og plukke meg ved og koste sagmask. Det blir no ein tur på Vør når eg har fått samla rusket.











Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...