tirsdag, oktober 18, 2022

Dagbok 2022: 18.oktober



Klokka er no 17.04, temperaturen ute er + 8 grader. Veret i dag har veksla mellom regn og litt sol.

Eg var litt spent på forma i dag, om eg var låk i rygg og føter, men eg sov godt sist natt og kjende meg rimeleg bra då er var oppe. No er det såpass lenge sidan eg tok smertestillande at eg trur faktisk at eg er ganske bra. Eg vart  veldig redd for at det skulle bli reprise på det eg hadde i venstrefoten  for snart 20 år sidan . Eg vurderte å slutte på spanskkurset blant anna. Men no føler eg at eg kan halde det gåande ei stund til-STILL GOING STRONG! Trur eg.

No er Brubakk nesten ferdig her, han sette inn den nye kjellardøra i dag, men han kjem att i morgon, for han har meir styr liggande att. Han vil gjerne at Øystein kjem innover og ser på det som er gjort, fordi det var han og Øystein som planla prosjektet- Eg er veldig nøgd med arbeidet som er gjort. Maling blir det ikkje før neste år igjen. Problemet no er kvar vi skal gjere av alt som skal kastast -og korleis. Eg blir vekke på spanskkurs 11-13, men eg låser ikkje døra. Viss Øystein ikkje har høve til å kome innover , så er det fint om han ringer og snakkar med Brubakk.

Eg har ikkje gjort stort anna i dag enn å fyre i omnen, sjå TV, strikke, øve på spanskleksa og lage mat. I dag laga eg ei god grønsaksuppe med pølser og litt kjøtt- i følge Ingar kan eg ikkje kalle det grønnsaksuppe når eg har pølser i. Laga så eg har i morgon også.

               Denne kjellardøra kan eg låse Den er finare enn hovuddøra.


Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...