søndag, oktober 16, 2022

Dagbok 2022: 16.oktober


 Klokka er no 17.10, temperaturen ute er + 11 grader C, det er overskya, men opplett. Slik har det vore i heile dag Men trur det hadde regna litt i natt.Etter at eg hadde gått tur i går ettermiddag kjende eg at verken eg hadde i høgre foten ikkje var vekke, og etter kvart vart det noko liknande som eg hadde i venstrefoten i nærmare 10 år. Ikkje like gale alle åra. Eg trur det kjem frå ryggen. Eg står frå før av på venteliste til MR, og kva tid eg slepp til der er ikkje godt å vite. Sist eg var på MR var i 2005, og då fann dei mykje som ikkje var helt bra, og det har vel ikkje minka. I nesten alle åra etterpå har eg hatt problem med føtene, med knea og anna. Eg er så glad for dei åra eg har fått vore "gangbar", men no her eg no bilen  alle fall. Eg greier å gå no også, men det er vondt. Eg er gammal, men eg har energi og arbeidslyst, så eg har ikkje lyst tilå bli sittande. Dette er orientering- og ikkje syting. 

Marit kom ned ein tur på føremiddagen, eg fyrte godt i omnen og vi kosa oss med ved-varme.

I dag tok eg fram att ball-panna og delte innhaldet på tre panner og fraus, så no fekk eg  sett dei i frysaren, så kan eg ta dei fram viss eg får lyst på ball-eg åt ball i dag også, så eigentleg er eg forsynt for ei stund.

Elles har eg høyrt lydbok og strikka, og no har eg vore ute og flytta bilen for Brubakk kjem vel i morgon. Det går heldigvis mot slutten på jobben hans, men så blir det spørsmål om korleis vi skal få fjerna alt som er til overs. Metall får vi levere på VØR-men så må det fraktast dit bort osb. Det skal bli kjekt å få her ryddig igjen -viss det er mulig.

Spanskboka har eg liggande rett framføre meg det meste av dagen, men eg har ikkje fått gjort heile "leksa" enno.


Klematisane ved tilbygget blomstrar enno, rosene blomstrar også-og nokre av buskene er heller ikkje ferdige med å bløme. Det er ikkje råd å få rydde i hagen før vinteren viss den kjem tidleg .


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...