lørdag, oktober 15, 2022

Dagbok 2022: 15.oktober


 Klokka er no 17.40, temperaturen ute er + 8 grader C. Då eg stod opp i dag var det nysnø i fjella og det regna her nede. Det var med andre ord eit trist ver. Men det varte ikkje lenge før sola kom fram og det vart ein nydeleg dag til slutt.

Eg hadde ingen planar for dagen, berre at eg skulle rydde opp det eg ikkje hadde rydda i går. Men så var eg heilt "invalid" i høgre foten og hofta. Der har eg ikkje vore låk før, det er venstresida som har fått lide i mange år. No var eg eigentleg ganske bra, men så begynner høgrefoten å trøble. Ja,ja, vert det ikkje verre enn det er no, kan eg leve med det. Og så får eg vel time til MR når det lid på.

Eg fann i alle fall ut at det var ikkje lurt å sitte i ro heile tida, så eg rydda litt i huset, kveikte i omnen og så gjekk eg ut og rydda litt der også, pakka i hop ein det plast, og plukka opp fjølebitar som eg brende i omnen-her blei veldig varmt sidan sola også varma opp. 

Til middag i dag hadde eg steikt ball, og det smakte godt. Eg har veldig mykje att, så viss nokon får veldig lyst på steikt ball er det berre å kome. Eg har mykje att. Men i morgon kveld skal eg fryse ned restane, så kan eg ha ball kvar veke fram mot jul. Eg fekk ein tanke i dag om å prøve å lage ball på gamlemåten. det får vere ein gong eg har veldig god tid.

Eg har no slappa av med lydbok i dag, og etter at eg hadde ete middag vart eg sittande å halvsove framfor TV-en. Så ville eg prøve om eg greidde å gå ein runde på Vernet, og det gjekk rimeleg bra.

Det blir mange bilde her på bloggen frå Fonnvernet,  til og med på TV har eg sett slike bilde men det er ikkje eg som har sendt dei inn. Elles har vel folk merlka at der er ofte bilde frå Ørsta når der er vermelding på TV. Eg snakkar altså om NRK 1.

                                           Utsikt mot Mosmarka

                       Det begynner å bli ryddig på tunet no etter kvart

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...