fredag, oktober 14, 2022

Dagbok 2022: 14.oktober


 Klokka er no18.38, temperaturen ute er + 9 grader C. Det har vore overskya og regnbyer i dag. Men eg har vore inne. Eg hadde invitert alle i storfamilien som kunne og ville ha ballj til middag i dag, Vi vart ikkje så mange, berre 6 i alt , så der er mykje ballj (klubb) att. No har eg fått rydda opp, sett på oppvaskmaskina og vaska kasseroller med hand.

Takmannen har vore her, han har spikra opp fleire fjøler på veggen, så no nærmar det seg noko. Når veggen er ferdig skal han sette inn ny dør i kjellaren. Det blir litt av ein oppryddingsjobb, som blant andre eg må ta meg av. Men eg er veldig glad for det fine taket eg har fått og for at bordkledninga blir skifta. Dette er austveggen, vestveggen vart oppgradert for 4 år sidan.  Snikkaren har vore her sidan 1.august.

Eg har ikkje tatt fredagsvasken i dag, men kan hende eg tek den i morgon.

Sidan eg ikkje har vore lenger enn til postkassa i dag, har eg ikkje opplevd så mykje, og no er det for seint å gå på Vernet.

Men det er fredagskveld og eg kan kose meg med strikketøy og TV.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...