torsdag, oktober 13, 2022

Dagbok 2022: 13.oktober



 
Klokka er no 17.53, temperaturen er + 9 grader C og sola skin. Det gjorde den ikkje i dag morgon, men midt på dag kom sola fram. 

Og i dag har Brubakk fått på dei smale borda, og så skal der breide bord utanpå. Han vil kome i morgon også, og no ser vi enden på dette prosjektet. I dag var han til Koppen og kjøpte meir material, så no får eg vel enda ei feit rekning. Det må berre vere slik når ein har eit hus. I dag tenkte eg på folka i Ukraina som får heimane sine bomba og øydelagde.Dei har sikkert kava på for å få seg hus og heim dei også.

Eg sov ikkje godt sist natt, og eg var tidleg oppe likevel, skulle sjå TV, men ville berre sovne. Eg hadde litt å gjere på kjøkkenet, men så køyrde eg på VØR med 5 store sekker med hageavfall. Brubakk meinte eg kunne ha klipt heilt ned buskene, for barlind veks opp att, men eg synest det ser betre ut frå vegen at der står noko att.

I morgon skal vi ha Balljdag her i Starevegen, men eg veit ikkje kor mange som kjem. Eg har no rota fram frå fryserane mykje ymist- av kjøtt og flesk. Det er altfor mykje, men eg kan vel bruke det i supper etc. seinare.Det er så dumt å kjøpe i hop mykje, men så er der gode tilbod innimellom.  Elles har eg no rydda litt her og der, men her er ymse rot både ute og inne. Og meir blir det å rydde opp når Brubakk er ferdig. Han tek med seg heim litt av stillaset kvar dag. Men den gamle bordkledninga ligg att på plenen. Eg skulle tatt med meg noko til VØR i dag, men eg fekk ikkje plass til anna enn sekkane. Eg har levert litt av kvart langsmed. Eg skulle ha gått ein tur i fineveret, men eg sparer litt på kreftene til i morgon.

Eg kan no nemne at eg har jobba med spanskleksa i dag. Eg må øve mykje skal det sitte igjen noko. Hadde eg studert så mykje då eg var ung, hadde eg vore professor i dag, men uansett hadde eg vore pensjonist. Ser fram til å ha besøk i morgon.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...