lørdag, september 17, 2022

Dagbok 2022:17. september.

 



Klokka er no 19.50, temperaturen ute er + 9 grader,. Det har regna nokså mykje i heile dag, og det er ikkje slutt enno. Denne veka har eg sloppe unna både plenklipping og køyring på VØR. Så noko er no bra med regnet.

Han som skal legge resten av taket er vel ikkje så glad for regn, men det skal bli betre frå mandag av såg eg på nettet. Eg skal vere glad når taket er på plass, og eine halva er no heilt fin no.

Sidan Marit og eg ikkje kom i gang med noko i går, bestemte vi oss frå morgonen av at vi ville ein tur på ALTI, så då for vi nedover klokka 11, før der vart altfor mykje folk. Det var ikkje så mykje vi skulle kjøpe, men vi spanderte på oss kaffi og kaker i dag også. Det vi skulle ha til huset kjøpte vi på KIWI på heimvegen.

Eg fekk melding frå Solveig først på dagen om at ho hadde ærend inn på ALTI, og så ville ho komme oppom, så no har ho og eg prata og drukke kaffi ei god stund. Ho har vore åleine no ei stund for Øystein har vore i Italia. Men no var han ventande heim snart.

Så blir det vel TV resten av kvelden, men eg må snart få meg eit strikketøy. Eg kan vel ikkje strikke så veldig mykje utan å bli låk i ryggen, så eg får ta det langsomt-litt kvar dag. Men det er akkurat det eg ikkje kan, når eg begynner på noko skal det helst vere ferdig med ein gong.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...