tirsdag, september 13, 2022

Dagbok 2022: 13.september

 

  

Klokka er no17.30, temperaturen ute er +13 grader, det har regna i heile dag, men no kom sola fram, det er typisk at vi får ein solglytt før kvelden kjem.

I dag vakna eg av vekkerklokka, det er sjeldan, som regel er eg oppe lenge før. Tak-mannen kom rett etterpå og var her til klokka var ca 16. Eg var som vanleg på trening frå 10-11,  i dag handla eg ikkje etterpå men tok beine vegen heim. Eg hadde ein plan; eg skulle begynne på nedvask til jul...(?)Eg bestemte meg for å vaske og rydde alle skuffer og skap på eine sida av kjøkkenet. Det er slutt på den tida eg vaska alt på ein dag, både skuffer og skap, vegger og tak. 

Det var mykje meir arbeid med det eg gjorde i dag enn eg hadde tenkt. Eg fann diverse som måtte kastast t.d. og boksar som måtte tømast og vaskast. Men eg kom i mål. Eg rakk også å lage meg litt mat som eg åt undervegs. Premien var at eg fekk sjå ein episode av " The Crown"-eg har sett heile serien før, men hugsar nesten ingen ting - anna enn dei store linjene. Så har eg vore og tatt inn posten og vatna blomster hos naboen. Syltetøyet som eg laga i går har eg bore ned i kjellaren. Det vesle kjøleskapet eg har der er stappfullt av heimelaga syltetøy no, men eg kjem sikkert til å ete opp alt, for det er stort sett det eg et på brødskivene mine.

I morgon skal eg på pensjonistmøte, men no når eg ikkje lenger er i styret er eg berre gjest. Heile sidan eg blei med i laget for 11 år sidan har eg vore med i styret, men no slepp eg å gjere nokon ting, ikkje dekke bord og ikkje skrive referat. Marit valde å gå på kino i staden, det er den filmen om utvandrerane som går. men eg har no sett noko liknande før. det kjem mange bra filmar no framover, Janne har oversikta.

No skal eg slappe av ei stund, kanskje sjå TV-eller kanskje høyre bok.





Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...