onsdag, juni 29, 2022

Dagbok 2022: 29.juni


Det var vanskeleg å få eit skikkeleg bilde på grava i dag, men her ser de blomsten eg planta

Klokka er no 18.07, temperaturen ute er + 23 grader C , men det var varmare tidlegare på dag. No vart det vind, noko som er sjelden her.

Eg hadde ein aktiv føremiddag, men så vart det heilt stopp, mykje på grunn av den vonde foten etc.

Det første eg gjorde etter at eg hadde ete frokost og sett serien min, var å køyre ned på Shell og fylle bensin på bilen og på ein av kannene som eg brukar til klipparen. Eg likar ikkje å fylle bensein for eg er redd for å søle,men det går alltid bra.

Så fylte eg bilen opp med 6 sekker med hageavfall, mest gras, og køyrde bort på VØR og tømte dei der. Eg kan ikkje vente for lenge med å tømme, for då blir det berre griseri.

Marit og eg hadde tenkt oss på gravplassen og plante i dag,  men først måtte vi bort til gartnaren frå Urke som held til i det som før var Gartnerhallen. Eg hadde tenkt på ein raud begonia og det hadde han, men både Marit og eg syntest dei var for store, så vi tok ein annan sort. Men eg fekk kjøpt ein rosa granium, samme soert som eg hadde i fjor, den skal eg plante i den store grå potta, men eg må ha meir jord. Jord finn eg sikkert i kompostane mine, men eg fekk ikkje gjort noko idag. 




Grunnen til at eg miste litt av energien, var den vonde foten. Eg åt litt midt på dagen , men har ikkje hatt middag enno. Eg la meg ut på solsenga og slappa av ei god stund og så har eg sete og høyrt lydbok. Det er lenge sidan eg har blitt så oppslukt av ei bok som det eg er no. No skal eg gå ut og ta nokre bilde, og så er det snart Dagsnytt

I morgon reiser Solveig og Øystein på ein liten ferietur, eg trur dei kan trenge å slappe av litt no. Rasmus og fam. er framleis i Egypt, men dei har lova å komme hit i midten av juli.

I morgon er det siste dagen i juni og siste treningsdagen før ferien. Så i morgon får også ein pensjonist ferie. Og takk for det.

 

Eg likar å sjå utover heile godset mitt, særleg når det er nyklipt

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...