tirsdag, mai 31, 2022

Dagbok 2022: 31.mai


 Klokka er no 18.00, temperaturen ute er + 20 grader, det har skya over så vi har ikkje sol, men det har vi hatt før i dag. Eg kom nyss inn frå altanen der eg har lagt og sove middag. Eg søv så godt når eg ligg ute, og i dag var eg trøtt fordi eg stod opp veldig tidleg.

Einar hadde sendt ei melding om at han skulle ein tur til Ørsta i "morgon"- men kva dag det var kom no an på kva tid han skreiv-eg tolka det som det var i morgon, onsdag. Men då eg kom heim frå treninga hadde han vore innpå og skrive at det var i dag, sidan han hadde skrive meldinga i går. Eg har alltid (nesten) kjøttkaker i frysaren, så då var det berre å lage brun saus og skrelle poteter. Eg var ferdig i god tid før han kom. Han hadde vore på ØRSTA BIL og kjøpt nye vindusviskarar. Vi åt godt begge to, og vart sittande å prate ei stund før han måtte fare. det er ikkje slik at Einar forlangar å få middag når han kjem, men eg synest det er kjekt at vi to ""Ensamboerna" kan ete i lag av og til. 

Marit og eg hadde snakka om ein tur til Plantasjen i dag, men den tek vi like godt ein annan dag.Det er ope til klokka 20 om kveldane, og COOP-butikken held ope til kl.23. Vi likar å fare når det ikkje er så stor trafikk.

I morgon skal vi på Pensjonistmøte på" Fru Svendsen" - det er ei ny frue som har overtatt kaféen. Så no lurer eg på om ho også lagar den gode sjokolade/krem kaka med pærer. Det er alltid den eg kjøper når eg er der.

Eg har ikkje gjort noko særleg hagearbeid i dag, og no kjem det vel snart regn igjen. Eg synest det er vemodig at vi alt er ferdige med mai, men så håper eg at juni blir like fin i  år som i fjor og året før. Det er finaste tida på året no, eg nyt å sjå dei lyse kveldane, og å sleppe å fyre i omnen.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...