søndag, mai 29, 2022

Dagbok 2022 : 29.mai - Amanda fyller 22 år i dag.


 Klokka er 17.00, temperaturen ute er + 11 grader, det ligg framleis skodde langt ned etter fjellsidene, men det har visst slutta å regne. Marit har høyrt vermeldingane og det skal bli fint og varmt i morgon, så eg er spent på om eg får klipt plenen. Plenen treng klipping og eg treng mosjon-slik er det med den saka. 

I dag har eg vore nokså lat, men det er no søndag. På føremiddagstid tok eg og støvsuga teppegolva og strikka litt. Så gjekk eg op til Marit ei stund og var der til resten av familien var på heimtur frå hytta.

Eg hadde samme menyen til middagen i dag som i går, det er som regel slik at når eg lagar noko mat, så er det nok til to dagar. Etter middag sette eg meg til å sjå TV, men då blir det alltid litt halvsoving-viss det ikkje er interessant nok. Eg hadde tenkt å gå ein tur på Vernet no, men slo det i frå meg fordi eg var lat. No kan det hende eg ombestemmer meg. Det blir lysare og finare ute etter kvart. Vi kan i alle fall ikkje klage på grønfargen !

I dag er det Amanda som fyller år, og no framover har mesteparten av storfamilien  fødselsdagar , Solveig kjem til sist, den 3.juli. Då blir det ein lang pause.

Eg vil så gjerne ha godver no ei stund, så eg få shina opp i hagen, Sjølv om eg ikkje er heilt sprek så likar eg hagearbeidet når eg kan bruke den tida eg treng. No skal eg prøve å komme meg ut ein tur. Kvelden er enno ung.

-----------------------------------------------------------------------------------

KL.18.12: Det blei ein liten tur på vernet, men regnet kom så snart eg var på veg. Det vart ein god tur likevel og eg hadde ikkje vondt nokon stad Tre nye rasteplassar hadde dei laga til. Det er ein her i Ørsta som lagar dei og eg hadde tenkt å kjøpe og ha i hagen, men det vart ikkje i fjor.






Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...