torsdag, mai 19, 2022

Dagbok 2022: 19.mai


 Klokka er no16.30, temperaturen ute er + 21-22 grader C -det er lettskya og opplett, med sol innimellom.

Dette har vore ein "lopradag" der Marit og eg har vore på tur til Furene , mellom anna. Det begynte med at fysioterapeuten var sjuk og avlyste treninga, og då måtte vi finne å noko. Det var Marit som køyrde i dag. Vi har lenge snakka om at vi skal på Plantasjen og CO-OP t.d.EG har så mange tankar om kva eg skal kjøpe av plantar etc.., men når eg kjem bort, så kan eg ikkje bestemme meg for noko. Det einaste eg kjøpte i dag var ein kvit margeritt til grava, og så skulle eg kjøpe stemors på KIWI og plante rundt. Marit kjøpte mykje meir.

På COOP gjekk det betre, mat har eg alltid bruk for, og så kjøpte eg ei rimeleg steikepanne i mellomstørrelse-dei er har før er ei stor og ei lita. Ja, eg meiner også at eg har eit arsenal av steikepanner som eg har slutta å bruke ein eller annan plass i huset. Så var vi på apoteket-før vi for heim. Eg tok så turen bort på Askjellhaugen og skulle plante, men først var eg innom KIWI der dei ikkje hadde stemors i dag. Eg hadde heller ikkje spade med meg, så det vart til at eg sette potta ned i jorda mellom dei meir og mindre visne perleblomstrane. (Bildet)

Eg laga meg grønsaksalat til middag i dag, og då eg hadde ete, køyrde eg fram att på gravplassen, no med spade og hanskar-og stemors, som eg fann i beddet her heime. Då låg telefonen att i bilen så eg tok ikkje bilde. Men kven møtte er der? Jo, det var Marit- eg visste ikkje at ho hadde tenkt seg dit.

Eg har altså ikkje jobba verken ute eller inne i dag, og no tel eg på knappane om eg skal gå ut og ta opp løvetannrøter-eller om eg skal gå tur på Vernet. Det er ganske fin sol ute, så eg må i alle fall UT. Men først må eg koke meg litt KAFFI.


 steikepanne i ein 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...