søndag, april 24, 2022


Klokka er no16.40, temperaturen ute er + 5 graderC, det er nydeleg vêr, men kald vind. Eg plar seie at sol og nordavind er det verste ein kan ha om våren, då er det ingen ting som  vil vekse og trivast. Eg kjende i grunnen ikkje kor kaldt det var før eg skulle legge meg ut på solsenga etter middag. Då måtte eg ha eit tjukt pledd over meg. No når eg kom inn att tok eg på meg den oransje kofta som har fåtte kvile seg nokre dagar no. Men eg ser at Marit sit ute på benken sin, og viss ho er der når eg er ferdig å skrive så går eg opp.

I dag vakna eg tidleg, men la meg til å sove igjen. Tredje gongen eg vakna, stod eg opp, då var klokka ca 8. Eg heldt meg inne, såg litt TV og gjorde genseren min klar til å ha ermar og bol på samme rundpinne, det skjer kanskje i kveld.

Då det leid til klokka 12, tok eg ein tur på Vernet. Veret var nydeleg , men vinden enda kaldare enn her nede. Er trefte pensjonistar som eg kjenner godt og prata med dei. Eg får no vere litt meir sosial på møta no når eg ikkje skal skrive. Det er møte komande onsdag.

I dag var det store endringar sidan sist eg var påVernet, elva fossa nedover og ein ser kor ssnøen minkar i fjella dag for dag. Bjørka er begynt å bli grøn og det veks kvitveis alle stader.
 



Etter at eg kom heim frå turen, vart det ikkje så lenge å vente på middagen, som var den samme som i går, det er slik at eg ofte må ete det samme to dagar i strekk. Det gjer med ingen ting, eg har betre appetitt enn eg ønsker meg.

Eg håper det blir fleire fine dagar, for eg har mykje som skal gjerast ute.Tysdag og torsdag blir det trening og onsdag pensjonistmøte. Eg slepp å kjede meg.

I dag tok eg faktisk og vatna rosene, eg las ein gong at roser dør ikkje av kulde om vinteren, men av tørke om våren.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...