mandag, april 25, 2022

Dagbok 2022: 25.april




 Klokka er no17.15, temperaturen ute er + 16 grader C; det er opplett, men nesten heilt overskya, så vi har ikkje sett sola i dag. I går kveld fekk eg vite at det skulle komme snø, så eg var budd på å vere inne i dag. Men eg har ikkje sett noko til snøen enno. Og no har eg sett vekk mokebrettet for andre gong i år, så eg har lite lyst til å hente det opp att. Men i morgon må eg ha ut bilen, så det spørs.........

I går kveld fekk eg sett ermane inn på rundpinnen i lag med bolen på genseren som eg strikkar til meg sjølv. Men noko gjekk gale, så eg måtte ta  det opp att. Eg let delane ligge til i dag før middag, så eg fekk operere i dagslys. Det gjekk betre, så no strikkar eg godt over 400 masker rundt og rundt. Eg var såpass smart at eg sette ein brøddeig som fekk heve seg mens eg strikka, og litt seinare steikte eg tre veldig gode brød. Det er lenge sidan sist eg bakte brød, men no hadde eg kjøpt for mykje melk igjen, så då måtte eg bruke den. Til middag i dag vart det speilegg og bacon + brødskive. 

Eg strikka litt til og såg  ein episode av ein serie, før eg kledde på meg og gjekk ut. Det vart ein runde på Vernet i dag også. Eg trefte ikkje kjentfolk , så turen tok berre 50 minutt. Men eg fekk litt dårleg samvit då eg såg at naboane jobba i hagen. Det var sikkert mykje eg kunne ha gjort ute, men eg likar å ha det litt varmare når eg skal halde på i hagen.

I dag fylle Wenche år, og eg sende pengar til Rasmus så han skulle kjøpe gåve frå meg. Han kjøpte noko som heiter vertikalskjærer eller noko slikt. Det liknar ein plenklipper, men det er ein  "plenluftar"   som skal få bort mosen. Wenche skriv i dag at ho har vore ute og brukt den så sveitten sila-mens ho hadde Corona altså. No var ho på jobb igjen.


Vertikalskjærer frå Jula.

Ein må kanskje ha ein slik no når kunstgjødselen er så dyr ?

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...