fredag, april 08, 2022

Dagbok 2022: 8.april

 


.

Buketten som eg fekk av Einar står like fin enno. Eg har sett den kaldt om nettene

No er klokka 16.50. Temperaturen ute er + 7 grader og i dag har det snødd veldig lite, no kjem sola fram også, så det er håp om vår. I dag har eg halde meg heime-og inne. I går kveld begynte det å tikke inn meldingar frå BRING, om at no var dei på veg og neste kunde var eg osb. Eg hadde avtale om at dei skulle komme fredag mellom 9 og 15, men i ettertid forstår eg at dette var slike meldingar som dei sender ut i hytt og vêr. 

I dag morgon stod eg opp i god tid, men dei kom ikkje før klokka 10.30 og då var eg ferdig med fredagsvasken. Dei var to menn som kom , ein kvit og ein svart, og eg fekk påtale fordi den gamle komfyren skulle eigentleg stå oppe ved vegen. Eg brydde meg ikkje om det, men dei var ikkje verre enn at dei tok gamlekomfyren med.

Helge kom etter arbeidstid og no har vi fått på plass komfyren og sjekka at alt er i orden. Eg bar vekk innpakninga og rydda opp etter oss. Både Ingrid og Matias har reist heim til foreldra sine i helga. Helge fortalde at han hadde jobba med i lage komfyrar ein gong i tida. Eg vil no betale han skikkeleg , men han vil ikkje ha så mykje. Eg er berre så glad for å ha han å mase på, for skulle eg ha leigt eit "firma" hadde det blitt dyrt, for det er mykje eg ikkje greier sjøv. Eg såg at der skulle ha vore ei plate på veggen bak komfyren, eg får sjå kva ein kan finne på.

Elles har eg halde meg heime i dag, sidan eg ikkje visste kva tid Helge kom. Eg såg litt TV og så laga eg med Taco til middag, fekk plutseleg lyst på det. Eg har vaska to maskiner med klede i dag, og tørkar på altanen og i kjellaren-det går heilt fint.

Eg skulle vel ha gått ein liten tur før eg set meg til med TV og strikketøy. Eg hadde strikka to lestebrot for å ha noko å henge fingrane i og i går kjøpte eg litt garn på Europris såpass eg får eit lestepar.

I morgon blir det vel at eg fer til Hareid og feirar 2-årsdagen til Amund litt på etterskot.

Det er meldt mykje snø, men her har ikkje kome så mange flukser at det gjer noko -enno, og så er det mildare, så mykje smeltar etter kvart. Eg skulle i grunnen hatt ein tur på butikken i kveld , men trur ikkje eg gidder.

I alle fall vil eg ønske alle ei god helg. Søndag er det Palmesøndag -og no er det mange som har fått påskeferie.

I dag har Mimi bursdag, alle svigerinnene mine har fødselsdag i april, svigerdattera også.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...