torsdag, april 28, 2022

Dagbok 2022: 28.april




Klokka er no16.15, temperaturen er + 9 grader C og akkurat no er det opplett og litt sol. I dag har eg vore ute på rek nesten heile dagen. Eg fekk strikka litt før vi var på trening, men då vi kom att vart Marit og eg sittande og prate i bilen-som vanleg, så då eg kom inn i mitt eige hus, var det stort sett berre å kle seg om og gjere seg klar for neste post i programmet. Vi var fire gamle kollegaer som møttest på "Fru Svendsen". Det er Ragnhild som organiserer såpass vi får treffast av og til. Ho er flink å ta initiativ.Vi hadde som vanleg mykje å prate om. Eg følgde Oddrun heim att, og Ragnhild køyrde Astrid. Eg hadde parkert nede ved ALTI  fordi eg skulle handle litt der før eg for heim. Bilda i dag er frå blomsterbutikken til Tilseth på ALTI. Eg handla litt på Spar også. 

No er eg altså heime igjen, og då blir det vel spøt og TV om ei stund, men eg må ha meg litt "middagsmat" først. På "Fru Svendsen" åt eg eit stykke av den mest berømte kaka deira , men mandelbunn, krem og pærer og eit lokk av sjokolade. Den er himmelsk god. Ho som har drive kafeen til denne tid sluttar til helga, men så er det andre som tek over. No får eg finne meg litt meir kvardagsleg kost.



 

Charlie, hunden til Margrete er 8 år i dagog eg gratulerer han med dagen her!

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...