fredag, april 29, 2022

Dagbk 2022: 29.april


KLokka er no 17. 20, temperaturen ute er + 10 grader, det er overskya men opplett . det kjennest veldig kaldt ut, så eg blir ikkje frista til hagearbeid.

Som vanleg var eg nokså tidleg oppe i dfag også, eg er visst blitt reine morgonfuglen, men eg er ikkje trøtt om kvelden heller, så eg er ikkje tidleg i seng. Rett etter middag derimot kan eg sovne utan å ville det.

I dag var det fredagsvasken som stod på programmet, og sidan den ikkje er så omfattande var eg ferdig i 11-tida. Då sette eg meg til med strikketøy og TV- eg har nesten strikka opp att det som eg rekte opp. Men eg fekk ei melding på telefonen og det var at pakken frå Olaug i Bergen var komen til "Post i butikk" på ALTI - og den måtte eg no hente, sjølvsagt. Så då var det berre å ta bilen ned og hente, og på vegen heim stoppa eg ved KIWI og handla litt i dag også.

Olaug hadde pakka gåvene som eg skulle få i ei fin raud eske med gullskrift på, dessverre vart litt av teksten skada på grunn av limpapir. Men eg synest det var ei fin helsing: Happiness can be found in the smallest of things. Det er no sant som det er sagt, og eg vart veldig glad for tinga eg fekk. Litt uvant å få pakke i posten anna enn til jul.

DÅ eg kom heim att sette eg på eit panne med risgraut, og så skulle eg prøve om eg greidde å løyse sudokuen i Møre Nytt, eg måtte gi meg på det i går kveld- Grauten vart ikkje påpassa slik han skulle, så den blei litt brunmelert, men det tek ein ikkje så tungt når det har gått 8 timar sidan frokost. No er eg meir enn mett nok og skal lunke på ein kaffikopp, som eg ikkje bør sovne ifrå.

Sjølv om det er kaldt så smeltar det litt snø i fjella, og plenen blir litt grønare for kvar dag-bjørkene også.

No vil eg berre ønske alle ei fin helg-eg vurderer å fare til Volda 1.mai. Det er ein tradisjon.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...