onsdag, april 27, 2022

Dagbok 2022: 27.april


 Klokka er no 19.10, temperaturen på trappa er + 6 grader og det regnar så smått. Tidlegare i dag var det sol og fint-men kaldt. Det frista ikkje å jobbe ute så eg tenkte eg fekk finne på noko fornuftig inne. Det blei til at eg henta ein pose med plommer i frysaren i garasjen og kokte plommesylte; så fann eg på at eg kunne ta ein pose til når eg først var i gang, der er ikkje så veldig mykje i alle posane. Men no trur eg at eg har plommesylte for ei tid framover; eg var så heldig at eg hadde både sukker og Jam nok. 

Innimellom strikka eg opå genseren min. Eg hadde strikka nokre omgangar med mønster, og alt var tilsynelatande i orden, men så kom eg til ein "runde" der eg ikkje fekk kartet til å stemme med terrenget. Til slutt strikka eg slik som eg meinte det skulle vere, og viss eg kjem i mål med det, får det stå sin prøve.

I dag skulle eg på møte i Pensjonistlaget klokka 16, og før den tid, skulle eg farge håret, dusje og kle meg om så eg begynte tidleg. Eg visste ikkje kva eg skulle ha på meg i dag, men fann ut at eg kunne prøvekøyre den nye, grøne genseren. Og den fekk eg mykje skryt for. 

Det vart eit kjekt møte. Eli snakka og fortalde veldig mykje om Arne og Hulda Garborg m.fl. Det var kanskje fordi pensjonistturen går dit dei budde i Asker.

Så fekk vi god mat, eg hugsar ikkje kva det heiter, men det var slike "lefserullar" med grønsaker m.m. Dei var veldig gode. Så fekk vi også kaffi og kaker.

Underhaldninga i dag var det Børre som stod for, han hadde plukka fram slagerar frå -70-årstalet og framover, og mange nynna med. Då han takka for seg, var det mange som trudde møtet var slutt og så gjekk dei. Dermed vart det ikkje utlodding og anna avslutning.

I morgon er det trening, og så skal eg møte tre kollegavenninner på "Fru Svendsen" etterpå: Ragnhild, Astrid og Oddrun. Det er travle tider og mykje som skjer, samanlikna med slik vi har hatt det, meir og mindre, i dei 2 Korona-åra.

Såg på Messenger at Håkon og Birte har kjøpt seg leilegheit i Volda.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...