tirsdag, april 19, 2022

Dagbok 2022: 19.april

                                                                        Blå plen
 Klokka er no20.20, temperaturen ute er + 13 grader C og vi har hatt enda ein strålande dag-

Planane for dagen hadde vi klart, men det er ikkje alltid det går som planlagt. Det første som skjedde var at vi fekk melding frå fysioterapeuten om at treninga i dag vart avlyst på grunn av sjukdom. Men Marit og eg hadde avtalt å handle etter treninga så vi måtte ein tur til Vik. Eg skulle ha tablettar på apoteket, og så ville eg handle litt på Spar. Det ville Marit også, og eg fekk tak i liten rundpinne der, så eg slapp å gå inn på andre butikkar. No i kveld tok eg att strikketøyet og det var så kjekt å strikke på rundpinne i staden for dei fem enkle.

Eg hadde planlagt å begynne å rydde i garasjen i dag, og så ville eg på VØR med nokre sekker. Det vart ikkje akkurat slik heller. Marit U. kom og spurde om vi skulle ta hekken vår, vi hadde avtalt laust før påske, men no hasta det. Vi klipte og klipte begge to og Marit bar rusket opp i bilen deira etter kvart. Dei tre buskene som står nedanfor postkassene skal vi ta i morgon. Marit køyrde på VØR og vi hadde med nokre av nmine sekker også. Eg var med  så vi var to om å losse. I morgon skal vi altså ta resten og då har eg sagt at eg køyrer på VØR.

Klipt

                                                     Uklipt

Då var klokka blitt ca 15, og eg laga meg middag. I dag vart det grønnsaksalat med Apetinaost, med riskrem til dessert. Eg måtte legge meg ut på solsenga og kvile etterpå. Men så var det garasjen.........Eg gjekk ut og skulle begynne, men så sat Marit ute på benken og passa hunden, så eg måtte opp og snakke litt med henne......Så var det garasjen!!! Endeleg fekk eg gjort litt, dvs. eg fekk kosta litt. I tillegg til støv og sand er der mykje lauv som fyk inn sidan det er sjeldan eg let att døra. Eg rakk akkurat inn att til 19-nyheitene- og strikketøyet. Etterå kom naboen og ville vite om eg skulle kjøpe gjødsel i år, for så kunne han kjøpe til meg også når han for fram på EIK-senteret.

Det vart så kjekt no når det vart sol og vår og vi kjem oss ut og vere sosiale med naboane. Eg har mykje å gjere ute no, men det er uvisst kor mykje eg får gjort, for ryggen min er ikkje heilt god-det var han ikkje før heller, så det går vel på ein måte denne sommaren også.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...