søndag, april 17, 2022

Dagbok 2022: 17.april, 1.påskedag

Klokka er no 18.20, temperaturen ute er + 17 grader C. Det har vore fint vër i dag også, men det gjekk ei stund før sola kom seg gjennom skylaget- . Eg vakna i vanleg tid i dag også, men låg og slappa av ei stund før eg stod opp. Det er det ikkje ofte eg gjer. Hadde ikkje så mange planar i dag, men eg sette meg no til å sjå TV og strikke på første genser-erma- Etter kvart tok eg meg på tak og gjekk ein runde på Vernet.Den første eg møtte i dag var Eli K. så vi vart ståande å prate ei stund. Eg har ikkje vore heilt kvikk i føtene i det siste, så eg har ikkje gått tur kvar dag. Trur det skal bli bra å begynne å trene igjen, det ser ut til at det hjelper. Når eg går tur på Vernet og det er fint vêr vert det ofte til eg eg sit på benkane og nyt sola. I dag sat eg og såg på kor ho streva for å komme gjennom skylaget.
 


Då eg kom heim frå turen, laga eg middag. I dag fekk eg herleg steikt ørret med poteter, rømme og grønsaker. Eg blei så mett at eg måtte slappe av ei god stund i godstolen, med litt is og TV. Det var berre så vidt eg ikkje sov.

Eg såg at Marit sat ute på benken , så eg var opp og prata med henne, vi har no vore ifrå kvarandre nokre dagar. No skulle dei til å lage middag på grillen ute. Kvar dag tenker eg på at neste dag skal eg køyre hit og dit for å gå tur, men det blir aldri noko av det. Eg har ikkje vore bort til Hovdevatnet ein gong sidan Nils var med. Eg må ta meg sammen, det er mange som går tur åleine.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...