fredag, april 15, 2022

Dagbok 2022: 15.april


Klokka er no 17.30, temperaturen ute er + 15 grader C og det har vore nydelig ver i heile dag. I dag har eg vore heime åleine heile dagen, men det har eg ikkje noko imot, for då kan eg gjere akkurat som eg vil. D
et er ikkje slik at eg ikkje vil ha besøk-misforstå meg rett.

Det var kaldt i dag morgon, og snøen som har lege langs husveggen og bort til trappa smelta ikkje i det heile tatt, for der er det nesten aldri sol.

Etter at eg hadde sett serien min og gudstenesta på TV gjekk eg ut og begynte å fjerne snø og is. Kakka sund isen og raka klumpane opp i sola. Dei klumpane er no heilt borte, men eg måtte iut ein tur og lage litt fleire, som ligg og smeltar no. Dette var dagens mosjon i staden for å gå tur på Vernet. I går vart eg litt låk i hoftene og ryggen, så eg tenkte eg kunne kvile litt i dag.

Sjølv om det er helgedag greier eg ikkje å sitte i ro så mykje, så eg har vaska og hengt ut eit par maskiner med klede, og rydda litt i huset. Fredagsvasken skal eg ta i morgon, men då må eg også på butikken, og så må eg fram og stelle i stand på grava.

I dag har eg laga spennande middag til meg sjølv.


Desse kjøpte eg ein gong dei var på sal. Dei var fullt etande, men det var inga kulinarisk oppleving. Det beste eg kan seie om desse bagettane er at dei var sprø og lette å bite i-altså ikkje seige- . Til dessert hadde eg frukt og krem som var att frå selskapet onsdag.

Etter middagen la eg meg ut på solsenga og sov. Eg hadde med meg ei bok, men den vart ikkje opna.

Så var eg ut att og laga fleire snø/is-klumpar og så vart det kaffi- Dette er så langt eg er komen i dag. Innimellom har eg strikka og høyrt nyheiter, som vanleg.

Eg passar Lollo , katten til Marit, men i morgon kveld kjem dei att, dei er på hytta til Janne og Even.

Solveig og Øystein som er i Bergen hos Olaug og Thomas, kjem vel også heim snart. Eg har ingen ting imot å vere heime åleine, men saknar Marit og fam. - litt rart at det er så mange vekke av naboane. Leigebuarane mine er heller ikkje her.

                                    Utsikt frå altanen akkurat no.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...