onsdag, april 13, 2022

Dagbok 2022: 13.april

 


                                               Akkurat no kl 19.30

  Klokka er no19.05, temperaturen ute er + 9   grader, det er lettskya og sol, ein nydeleg dag.. PÅ føremiddagen laga eg ei kake og så var eg på butikken og handla aldri så lite. Slappa av og kledde meg om til klokka nærma seg 15, då køyrde eg ned til restauranten der vi hadde avtalt å ete pizza i dag, før vi skulle drikke kaffi i Starevegen . Vi var 13 til bords, inklusive Amund på 2 år. Det var berre det aberet at dei ikkje serverte pizza der no lenger. Men vi fekk annan god mat; to ulike kjøttretter i små skåler så vi kunne forsyne oss av. Det var i grunnen betre enn pizza og når vi fekk maten i skåler kunne alle få så mykje eller lite dei ville. Det vart annleis enn tenkt, men i grunnen litt meir spennande. 

Etterpå for vi opp i Starevegen der det blei konsummert ein det kake, kaffi og Cola. Berre Olaug og Eirik av barnebarna var fråverande, Olaug har tannlegevakt i Bergen, Eirik skriv oppgåve i Trondheim. Men Amanda hadde med seg kjæresten sin og Erlend sin. KJæresten til Ingeborg kjem i morgon, så kanskje han kjem hit ein tur også -  ein eller annan dag, No har eg heile kvelden for meg til å strikke og sjå TV. Eg blir berre så oppgitt over at verdenssamfunnet finn seg i at Putin driv og drep og øydelegg i Ukraina. Eg skulle sikkert ha gått ein tur i dag/kveld også, men eg er altfor mett.

Ønsker alle ei fin påskehelg! Det ser ut til at vêret kan bli bra, slik t det går an å komme seg ut ein tur

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...