tirsdag, april 12, 2022

Dagbok 2022: 12.april

Det er ikkje så mykje vatn i elva no



 Klokka er no 16.42, og temperaturen er herlige 12 grader. Eg kom nettopp att frå ein tur på Vernet, og jammen er eg glad eg hadde gløymt å ha på meg strikkajakka under boblejakka. Sola er ikkje heilt gjennom skylaget enno, men det nærmar seg.

I dag før middag laga eg eit par kaker, og så vaska eg opp både i maskin og med hand. Så vart det pause med strikketøy og TV, før eg tok meg ein matbit.

Anne Marie , søstera til Nils, fyller 87 år i dag. Ho bur på ei øy, mykje av tida heilt åleine, men ho var i fin form og i godt humør, då eg ringde og gratulerte henne med dagen. ho skulle feire den åleine, sa ho, men det kan no fort skje at det kjem ein kvan. 

No veit eg ikkje kva eg skal gjere resten av dagen, det er no fristande å rydde opp litt ute, men det er ein god del snø enno. Den som ligg i skyggen ovafor huset tinar seint.

I morgon skal vi liksom feire bursdagen min, på etterskot, vi kan no feire både 80-81 0g 82 på same tid, for det har vore lite feiring siste åra. Eg hugsar kva mamma sa då ho fylte 80. "No trur eg at eg vil feire alle bursdagane  mine framover. Eg tenker litt slik sjølv,  eg vil ikkje feire at eg blir gammal, men eg vil feire kvart år eg får heretter. "J´ aime la vie" var det ein grand prix-song som heitte - og det kan eg seie (på norsk)også.

Eg likar veldig godt garnet eg fekk av Solveig, det er så mjukt og godt å strikke av, så det er fristande å bli sittande altfor lenge, men eg begrenser strikkinga til TV-tid. Prøver i alle fall.



Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...