tirsdag, mars 15, 2022


 Klokka er no17.55, temperaturen ute er + 10 grader, det er delvis skya og litt vind.

Det første eg gjorde i dag var å sjekke genseren min, som eg vaska i går kveld. Den var blitt tørr på badgolvet over natta og eg tok den på meg. Den var ikkje så verst passeleg , ikkje heilt topp, men fullt brukeleg.

I dag måtte eg fare åleine på trening, for Marit har ei forkjøling eller allergi  som gjer seg gjeldande på morgonen. Etter treninga for eg rett heim att. I går kveld kom eg på at eg ikkje har ofra spanskleksa ein tanke sidan onsdag i førre veka. Dermed måtte eg pugge litt i dag, ja, eg må nok ta meg ei stund i kveld også, for å lære namn på frukt og grønnsaker- på spansk. Eg laga meg eit ark på datamaskina-.Kven kunne tru at bringebær heitte  frambuesas - til dømes?

I går gjekk eg ikkje tur, og i dag var eg betre i hofta mi, derfor gjekk eg ikkje tur i dag heller, men trimma med å spade og rake i snøen, så den skulle smelte fortare. No er snart heile tunet bert, men der ligg singel i store mengder på alle plenane, så der får eg ein jobb. Ja, eg får mykje å gjere når det blir bert, for det regna slik sist haust at det vart ikkje rydda opp slik som det skulle ha vore.

Middag hadde eg att frå i går , så det var enkelt og så vart det kaffi og Serie. Eg likar godt den spanske serien "Dos Vidas"  To liv,  det er litt vanskeleg å slutte av når eg først har begynt å sjå, og no har eg ikkje strikketøy slik at eg kan gjere noko nyttig mens eg ser. Eg kan ikkje påstå at eg forstår så mykje av spansken heller, til det snakkar dei for fort og utydeleg.

Eg prøver å ikkje sjå FOR mykje nyheiter for krigen skremmer meg, og eg blir veldig trist av å sjå kor dei drep og øydelegg. Men ein kan ikkje stikke hovudet i sanden og ikkje sjå heller.

I morgon er det spansk-kurs  11-13, og torsdag skal eg ha bilen til EU-kontroll. Eg har bestemt meg for å ikkje fare på VØR og ruske til bilen før etter  kontrollen. Komande mandag skal eg på kino og sjå filmen om dronning Margrete den1.Det er på føremiddagen.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...