torsdag, mars 31, 2022

Dagbok 2022: 31.mars


 Klokka er no 19.57, temperaturen ute er + 2 grader, det er lettskya og fint. 

I går kveld før eg la meg såg eg at det var kome litt nysnø, og heldigvis kom det ikkje så mykje meir om natta.  Ei stund etter eg var oppe i dag, lava det ned, men det vart ikkje så gale, så Marit køyrde oss til treninga i dag. På heimvegen handla vi på Kiwi, men det var ikkje så mykje eg skulle ha.

Vi sit alltid og pratar ei stund i bilen før vi går kvar til vårt, slik også i dag. Så då var det på tide å tenke på middagen, Det var om lag ei veke sidan sist eg laga skikkeleg middag, så i dag måtte eg lage noko godt. Det vart steik ørret med poteter og grønsaker. Det var kjempegodt. 



Eg måtte kvile ei lita stund etter maten, men så tok eg meg sjølv i nakken og begynte på eit arbeid som kjem til å vare ei stund. Ikkje det kjekkaste eg veit, men kjekt når det er gjort. Eg snakkar om skaprydding. I dag vaska og rydda eg kleskapa på soverommet og prøvde å lage eit system. 

Sidan det var så fin sol akkurat då, heiv eg ut teppa på soverommet og datarommet og vaska golva. Eg kunne ha tatt resten av fredagsvasken også, men eg var ikkje så veldig arbeidsvillig i dag. Har ikkje hatt den heilt store energien i det sist, men håper eg kjem meg når eg skal begynne ute. Eg likar ikkje at det vart snø og kaldt igjen no når vi hadde det så fint.

Eg gjekk ikkje tur i dag; sidan eg hadde vore på trim, måtte eg skåne foten min litt.  Eg har sete ei god stund framfor TV-en. Ser ein del nyheiter sjølvsagt og litt anna,

Eg håper eg greier å komme meg bort i Furene i morgon og handle på El-kjøp. Eg har ikkje vore der borte sidan før jul. Der er visstnok kome ny Coop-butikk også. At butikkane flyttar bort i Furene, vil seie at dei flyttar til Volda. Eg ville heller at vi skulle hatt fleire butikkar her i sentrum, slik som det var før. Her er plass nok.

I dag har eldste jenta til bror min fødselsdag, eg har rekna ut at ho er 57 år-

Eg hugsar enno så godt då vi fekk vite at ho var født; vi budde hos Ragnhild på Raudeberg då, og ho kom med beskjed om at det var telefon til oss. Skal seie det har endra seg frå den tida. No er telefonen blitt ein legemsdel-nesten. Gratulerer til Audny og familien!


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...