mandag, mars 28, 2022

Dagbok 2022: 28.mars

 

                                           Akkurat no kl.20.25

Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 5 grader. Veret er skiftande, litt snø, sol, regn, hagl,snø etc.

I dag har eg ikkje gjort mykje, mesteparten av tida har eg berre surra rundt. Marit var her på føremiddagen og fekk kaffi og gulrotkake, elles har her ikkje vore så mykje trakk akkurat. Eg sende bod på Helge fordi det var trøbbel med steikomnen i kjellaren, men då Helge kom, var leigebuarane vekke, og dei er ikkje komne att enno. Så Helge for heim til seg sjølv, men han fiksa vipsen min før han gjekk. 

Ellen Marie ringde og vi prata LENGE, så lenge at telefonen min vart tom for straum, så no ligg den på ladding. Eg skal sende bod på Helge når dei kjem att nede, så eg kan ikkje gå nokon stad i mellomtida. Å vente på noko/nokon er noko av det verste eg veit.

Dette vart visst veldig pessimistisk, men eg har det i grunnen heilt bra. Marit U ringde frå Bergen, dei tok seg ein dag ekstra og kjem ikkje heim før i morgon. No kom eg på at eg må ut og sjå etter post. Vi greier ikkje å halde styr på kva dagar det kjem post, for det er ulikt for kvar veke dvs. ei veke får vi post Måndag-onsdag fredag; og den andre veka tysdag og torsdag. Men aviser kjem kvar dag.

No har Helge vore her for andre gong, og han har sett på komfyren. Han meiner at det er altfor mykje styr og for dyrt til å reparere, så han tilrår å kjøpe ny komfyr. Då tenkte eg at eg kunne kjøpe komfyr og tørketrommel på samme tid, så vart det greitt med leveransen. Fram og tilbake.

Helge kom med det samme han var ferdig på jobb, men då var dei ikkje heime i kjellaren, så han måtte komme att klokka 19.30.Litt av ein bursdag eg har hatt. No må eg vippse litt til Helge, han ville ikkje ha betalt.


1 kommentar:

bodilingeborg sa...

Hei Olaug og gratulerer med 82 årsdagen! Feiringa får vi ta når det er tid for dekkbyte. ��
Helsing Bodil og Svein

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...