tirsdag, mars 22, 2022

Dagbok 2022: 22.mars

Klokka er no 17,35 , temperaturen ute er + 8 grader og det vart ein fin solskinnsdag i dag også. No har eg nettopp gått ein tur på Vernet for eg har vore opptatt med andre ting før i dag.

Eg vakna tidleg i dag, men stod ikkje opp før klokka 7- eg ser fram til at vi skal stille klokkene fram ein time no i helga. Eg vart sittande og strikke og sjå TV til eg gjorde meg klar for trening. Vi for rett heim etter treninga.

Eg var på sjukehuset i Volda til kontroll den 17. desember. Eg fekk vite at eg skulle til kontroll kvar 3. månad og fekk velje mellom Volda og Ørsta. Eg valde å gå til fastlegen min. Då det nærma seg 3 månader begynte eg å vente på innkalling, men det kom ingen ting. Då skreiv eg "brev" til fastlegen og fortalde kva som var bestemt. Ho hadde ingen ting sett og høyrt frå sjukehuset. Men no er alt i orden.Eg var og snakka med fastlegen i dag, og så tok eg blodprøver. Dei får eg svar på seinare. Dersom eg får blodmangel kan eg bli medisinert. Sjukdommen går veldig langsomt fram- og eg er snart 82 år - som legen bemerka.

Eg var opp til Marit og refererte frå legebesøket, så klokka var ca 15.30 då eg kom heim. Då heiv eg på poteter i ein viss fart og så åt eg mitt hittil 6.kryddersild/spekesild måltid på vel to veker. Men no må det snart vere slutt-det er vel uansett snart slutt på tilboda.

Eg sette meg til med kaffikopp og strikketøy og slappa av litt. Då ringde telefonen, det var frå bilverkstaden, dei ville ta bilen min i morgon. Så no skal eg køyre den ned i kveld, og Marit blir med og køyrer heim att. Spansken er på Bakk-Ola i morgon klokka 11, så då har eg god tid til å gå ned-og opp att. Bilen må vere godkjent før den 24.mars så det er bra dei kan ta den no-.

Eg tok meg ein runde på Vernet sidan eg har vore så mykje inne før i dag. No har eg fri til kvart på sju, då skal eg ned med bilen.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...