lørdag, mars 19, 2022

Dagbok 2022: 19.mars


 Klokka er no 18.30 og eg var nettopp ut på altanen og tok bilde av sola som held på å gå ned. Det har vore ein fin dag med opphaldsver og mykje sol.

På føremiddagen tok Marit og eg ein tur til Vik, vi handla for det meste på Spar. På heimvegen køyrde vi bortom Askjelhaugen. Sist eg var der var det så mylkje snø at eg fekk ikkje gå heilt bort til grava. I dag var det veldig lite snø igjen, så eg fekk gjort det eg skulle. Sist såg eg at fuglane var borte frå gravsteinen. I dag fann eg dei liggande på plata framfor steinen. Dei hadde losna og falle ned. Eg tok fuglane med heim, så får eg sjå om eg kan få dei festa igjen. Det samme hende for to år sidan,  då fann eg ikkje att fuglane, men eg fekk nye fuglar gratis med han som hadde levert gravsteinen.

Solveig ville komme innover ein tur i dag, så eg laga nokre sveler. Lenge sidan sist eg gjorde det, men eg må få nokon til å ta imot det som vert til overs. Og Solveig er grei slik. Det var ekstra kjekt å få besøk i dag, for no har det ikkje vore  mange innom i det siste, delvis på grunn av sjukdom.

Elles har eg ikkje gjort så mykje i dag, men Solveig hadde heldigvis med seg garn så eg får noko å henge fingrane borti når eg ser TV. Raka litt singel frå plenane og hadde utover den siste snøen i dag.

!9. mars var bestemor Hilda sin fødselsdag, derfor har eg tenkt litt spesielt på henne i dag. Ho vart fødd i 1879. Det er Svein som held orden på slekta, men eg meiner familien hennar kom frå Sarpsborg- men flytta til Oslo. Eg hugsar også at det ofte var Holmenkollsøndag når bestemor hadde bursdag. Ikkje TV den gongen, berre radio.

Det har vore ein kjempefin dag i dag , håper på godver i morgon også.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...