fredag, mars 18, 2022

Dagbok 2022: 18.mars


Klokka er no 17.17, det er overskya, men opplett og litt vind. Temperaturen er +7 grader C.

I dag er det fredag, men i hovudet mitt er det laurdag, som vanleg. I morgon må eg ta meg ein tur på butikken, så eg ikkje trur det er sundag.

I dag har eg tatt ein liten fredagsvask, men eg har vore lat. Det er nesten som eg saknar snøen, for då hadde eg noko som MÅTTE gjerast kvar dag. Eg var lat i går også, men då tok eg fram spanskboka mi og jobba med språket, så det var ikkje heilt unyttig. 

Eg hadde god middag i dag også, nemleg restane frå i går+ riskrem av bl.a. grauten frå onsdag. Men no må det vere slutt på ov-eting. Eg gjekk ein tur på Vernet no på ettermiddagen, men det er ikkje nok mosjon. Eg kjem i hug kva Rasmus sa ein gong: "Er du klar over kor langt ein må springe/gå, for eit knekkebrød ?" Eg kan skulde litt på foten min som ikkje er heilt god. Men dei fann ingen ting gale på røntgen. Eg får vel etter kvart noko å jobbe med i hagen. (Husarbeid er ikkje mosjon).

Eg har spada og raka litt i snøen i dag også, så no minkar det fort; det er ikkje mykje att. Men i dag tidleg låg det eit tynt lag med nysnø på plenane og hustaka. Den vart fort vekk.

Då vil eg ønske alle ei fin helg!



 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...