fredag, januar 28, 2022

Dagbok 2022: 28.januar


Klokka er no17.50, temperaturen ute er+ 3 grader og det regnar så smått. Markene var kvite før eg la meg i går kveld, så snøen var inga overrasking i dag. Foten min var ganske bra til å begynne med i dag, og det var ikkje så vondt å gå på sokkelesten, verre med sko. Men eg fekk no unna fredagsvasken før eg shina meg opp og  for ned på Bakk-Ola. Eg moka litt på tunet for å vere sikker på at eg kom meg ut med bilen. 

Møtet var for det meste om årsmøtet i pensjonistlaget. Vi er fleire som går ut av styret no i år, og så gjeld det å finne nye folk til å ta over styringa. Eli skal heldigvis halde fram eit år til.

På heimvegen stoppa eg og hamstra litt meir mat og drikke på KIWI. Heime laga eg meg litt middag og så tok eg opp ein tørr klesvask frå vaskekjellaren, har eit tørkestativ der, som ei nødløysing.

Etter middagen begynte eg på ny frisk med Sudokuen frå i går, eg har enno ikkje løyst den. Så var det Møre-Nytt og bladet PENSJONISTEN som måtte lesast  - meir og mindre, før eg tok kaffikoppen med meg inn i stova til meir RÅDEBANK. Eg har begynt på 3.sesongen no. Serien er mykje betre enn eg trudde.

Marit vil at eg skal gå til legen med foten min, men eg må i alle fall vente til over helga-og då er eg kanskje bra. Viss eg skal til lege , må det bli på "Øyeblikkelig hjelp"- men det brukar det ofte å vere med meg, i alle fall når det gjeld føtene mine- Tre gonger har eg vore der- og alt var med føtene.

Eg har ingen spesielle planar for helga, men det dukkar vel opp eit kvart. Har gått lenge og tenkt på å fare fram å grava, men det har ikkje vore bert. Kanskje blir det mindre nedbør i februar, for denne månaden har det vore både snø og regn .

Fredag i dag, og då er det helg, tenk før arbeidde ein om laurdagane også, det har vi nesten gløymt. Helga var ikkje så lang då. Håper alle får ei fin helg-uansett vêr og føreforhold.


Som de ser har eg fått ny bil(på tunet) Dette er ikkje ein rånebil , men ein fin BMW


Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...