mandag, desember 13, 2021


 Klokka er no15.40. temperaturen ute er + 6 grader, det kjennest nesten ut som sommar etter kulden som vi hadde. I dag er utetrappa fri for i og snø. I  dag var eg heime heile føremiddagen og styrte på litt- Mellom anna fekk eg støvsuga skikkeleg i stua og gangane. Pluss at eg har hatt litt rydding, både i huset og på datamaskina. Plutseleg var maskina full av gamle brev som Google har tatt vare på. Ja, det dukkar no opp eitt og anna, men no har eg i alle fall fått meg ny blekkpatron, såpass eg kan skrive ut gamle manus - om eg finn dei att.

Eg tok meg ein tur til Vik i dag, tok ut pengar i minibanken og handla litt mat etc. Eg var innom strikkebutikken og skulle sjå om dei hadde slike strikkepinnar som eg likar så godt- i 2,5 storleik. Det hadde dei ikkje. Då eg kom heim var eg så svolten at eg berre måtte ta meg eit par brødskiver, hadde ikkje tid å vente på middag. Men kanskje eg får noko godt til kvelds?

Marit har vore til legen i dag igjen. Ho har fått beskjed om at ho ikkje skal gå på trening, men slappe heilt av. Janne var med henne i dag, for det er litt vanskeleg å forstå kva legen seier bak maska. Han er ikkje norsk,men pratar visst mest på svensk.  I morgon må eg fare åleine på treninga..

Eg gjekk litt fram og tilbake nede i Vik, så eg fann ut at eg kunne sløyfe mosjonsrunda mi i dag. Det er alt nesten mørkt ute. Har no hatt nokre turar opp og ned i kjellaren også. Mens eg sit her og skriv kjem eg på mykje som eg skulle ha kjøpt. Eg får skrive det på lista-

Sudokuen i fredagsavisa var så vanskeleg at eg har ikkje grei e dd å løyse den. I kveld får eg ein ny, men dei som er i tysdagsavisa er altfor lette. No skal eg slappe av litt, før eg finn på noko som eg MÅ gjere.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...