tirsdag, desember 14, 2021

Dagbok 2021: 14.desember


Klokka er no 15.42,ute er det mørkt, regn og +5 grader C. Eg hadde nettopp skrive ferdig bloggen og så kom eg til å slette heile greia.. Ja det er ikkje så mykje å gjere med det. Men eg skriv ikkje om att historia om postpakken som ikkje blei med heim fordi eg ikkje hadde post-appen. Eg er litt sur enno, men eg får vel hjelp av einkvan. Då eg kom heim frå trening var eg så irritert at eg tok ein mosjonsrunde i full fart før eg begynte på husarbeidet. 
Eg la litt i omnen for å få opp tempen fort, så sette eg ein deig som skulle bli brytebrød, før eg laga middag til meg sjølv, Pasta Carbonara i dag. Så bakte eg ut brødet og no står det i omnen.  Kanskje ikkje så spennande dagar, men jammen er eg glad for at eg kan vere her heime åleine når eg vil, og sleppe å gå ut i Koronalandet.. I går sat eg i over to timar og høyrde på dei som snakka om pandemien.

Dette er brytebrødet, veldig lettvint.
Etter middag og baking hadde eg ein relstivt stor oppvask-for hand. Maskina styrte med sitt og ho er ikkje ferdig enno-

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...